(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä kausityöhön
Teknos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Jatkaaksemme toimialan suunnannäyttäjänä ja palvellaksemme liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla etsimme nyt joukkoomme  

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ 

Rajamäen keskusvarastolle kevään ja kesän 2020 sesonkiin.  

Tarjoamme kaudelle 2020 useita kausityöpaikkoja monipuolisissa varastotyötehtävissä Nurmijärvellä Rajamäen keskusvarastollamme. Työt alkavat sopimuksen mukaan helmi-toukokuussa ja päättyvät elokuun lopussa. Työ sisältää monipuolisesti varaston eri tehtäviä, kuten tilausten ja raaka-aineiden keräys-, pakkaus-, lastaus- ja purkutehtäviä sekä hyllytystä. Työ on kaksivuorotyötä. 

Odotamme sinulta

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on positiivinen asenne ja olet vastuullinen sekä oma-aloitteinen. Tehtävä edellyttää kohtalaista suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää. Haluamme Teknoksella parantaa jatkuvasti toimintaamme ja turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeä asia. Haluammekin, että nämä näkyvät sekä asenteessasi että kaikessa toiminnassasi. Työ voi olla ajoittain fyysistä, joten toivomme, että kykenet ja haluat työskennellä myös fyysisissä työtehtävissä.  

Arvostamme 

  • Aiempaa kokemusta varastotyöstä 

  • Trukilla ajotaitoa 

  • Aiempaa työkokemusta tuotannossa / teollisuudessa

  • Tietotekniikan perustaitoja

  • Lean-perusosaamista.  

Hae rohkeasti paikkaa, vaikka sinulla ei olisikaan vielä aiempaa työkokemusta. Tässä työssä asenteella pärjää pitkälle. Me Teknoksella tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen varastotyön saloihin. Lisäksi apunasi ovat ammattitaitoiset työkaverit.  

Tarjoamme sinulle

Perehdytämme sinut työtehtävääsi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vastuualueeseesi liittyen ja rakentaa urapolkuasi kasvavassa yrityksessä. Teknoksella pääset työskentelemään perheenomaisessa, välittävässä ja ihmisiä arvostavassa yrityskulttuurissa. Saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten esimerkiksi henkilöstöravintolan, hierontaedun, kuntosalin sekä kattavat työterveyden palvelut.   

Työsuhde on määräaikainen ja työt alkavat helmi-toukokuussa 2020. Työsopimus päättyy elokuun lopussa 2020.  

Kuulostaako sinulle sopivalta työpaikalta? 

Siinä tapauksessa kuulemme sinusta lisää mielellämme! Hae paikkaa viimeistään 27.2.2020 mennessä oheisella hakulomakkeella. Palkkaamme hakijoita jo hakuajan aikana, joten hae paikkaa jo tänään. Hakulomakkeemme on erittäin hakijaystävällinen ja nopea täyttää. Haluamme kuitenkin päästä tutustumaan sinuun paremmin, joten liitäthän mukaan ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. 

Kuinka voit ottaa yhteyttä? 

Kysymyksiisi vastaa varaston esimies Harri Laurila puh. (09) 5060 9641 tai harri.laurila@teknos.com. Lisätietoja voi kysyä myös HR-koordinaattori Mari Jylhältä, puh. (+358) 45 788 18728 tai mari.jylha@teknos.com.  

Voit myös tutustua meihin tarkemmin Teknoksen kotisivuilla.