(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Juvanmalmille
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Varastotyöntekijöitä Juvanmalmille

Haemme Juvanmalmille varastotyöntekijöitä pakkausvalmistukseen.

Työtehtäviisi kuuluu pakkausten valmistus, pakkaustyöt sekä muita yleisiä varastotehtäviä. Työtehtävät ovat hyvin nopeatempoista ja edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa. Työvälineinä käytetään mm. naulapyssyä ja sirkkeliä sekä työntömasto- ja /tai vastapainotrukkia.

Töitä tehdään maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa klo 6 – 14 ja 14 – 22. Työpaikan sijainnista johtuen parhaiten työpaikalle pääset omalla autolla.

Palkkaus määräytyy puusepänteollisuuden työehtosopimuksen mukaan.

Arvostamme hakijassa reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja motivaatiota monipuolisiin työtehtäviin.

Eduksesi luemme työturvallisuuskortin ja kokemuksen erilaisten työkalujen käytöstä.

Mikäli koet olevasi sopiva henkilö nuorekkaaseen ja rentoon työporukkaamme, jätäthän hakemuksesi oheisen Hae tähän paikkaa -linkin kautta. Hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haku päättyy sunnuntaina 20.10.2020

 

Teemu Juntunen

Rekrytointikoordinaattori

teemu.juntunen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Juvanmalmi