Varastotyöntekijöitä Juvanmalmille
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsitkö kesätöitä tai pidempiaikaista työsuhdetta?

Etsimme varastotyöntekijöitä Juvanmalmille

Nyt olisi tarjolla niin kesätöitä, määräaikaista kuin myös pidempiaikaista työtä. Työt voit aloittaa joustavasti oman elämän tilanteesi mukaan. Työvuorot ovat kahdessa vuorossa klo 6 – 14 ja 14 – 22. Työpaikan sijainnista johtuen parhaiten työpaikalle pääset omalla autolla.

Työtehtäviä on pakkausvalmistuksessa, pakkaamossa ja varastolla. Työtehtävät ovat hyvin nopeatempoista ja edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa. Työvälineinä käytetään mm. naulapyssyä ja sirkkeliä sekä työntömasto- ja /tai vastapainotrukkia. Voit työskennellä osaamisesi ja mieltymyksesi mukaan eri tehtävissä.

Arvostamme hakijassa reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja motivaatiota monipuolisiin työtehtäviin.

Mikäli koet olevasi sopiva henkilö nuorekkaaseen ja rentoon työporukkaamme, jätäthän hakemuksesi oheisen Hae tätä paikkaa -linkin kautta.

Hakuaika päättyy 19.4.2020.

Juha Honkavirta

Rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot