(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Juvanmalmille
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Haemme asiakkaallemme Espoon Juvanmalmille varastotyöntekijöitä ääniohjattuun keruuseen

 

Pääsääntöisenä työtehtävänä on tuotteiden keräily ääniohjauksella. Keräilytyö tehdään pääasiassa kävellen, joten hyvä fyysinen kunto on eduksesi. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa, klo 8-16 tai 11-19. Toimipisteessä on mahdollista työskennellä myös osa-aikaisesti, jolloin työvuorot painottuvat alkuviikkoon. Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Juvanmalmilla.

Odotamme sinulta...

  • Kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  • Tehokasta työotetta ja tarkkuutta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • #asenneratkaisee

Aiempi kokemus varastoalalta ja erityisesti tarkasta keräilytyöstä on eduksesi tässä tehtävässä, mutta ei välttämätöntä , sillä saat työhön hyvän perehdytyksen! Tärkein ominaisuutesi on rautainen asenne työntekoa kohtaan! 

Vastineeksi tarjoamme sinulle...

  • Kaupan (varasto) työehtosopimuksen palkkauksen. Riippuen työkokemuksestasi tuntipalkka on 11.58 € - 13.26 € + vuorotyölisät.
  • Toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen
  • Kattavan perehdytyksen työhön 

Mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. Mainitsethan hakemuksessasi etsitkö koko- vai osa-aikaista työtä. Haku päättyy 20.10.2019

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Linda Dikert
Rekrytointikoordinaattori

linda.dikert@transval.fi