(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä joulusesonkiin Nurmijärvelle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Etsimme reippaita ja tehokkaita pukin pikkuapulaisia joulusesonkiin Rajamäelle. Apuja tarvitaan tuotteiden äänikeräilyssä sekä pakkaamisessa. Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi pikaisesti!

Työt alkavat viikoilla 46-47 ja jatkuvat viikolle 51 saakka. Joulukiireiden helpottamiseksi töitä tehdään 2-vuorotyönä työvuorojen ollessa klo 6-14 ja 14-22. Pääset myös nauttimaan viikonloppuvapaista, sillä töitä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin.

Äänikeräilyssä keräät tuotteita puheohjatun varastojärjestelmän avustuksella asiakkaiden tilausten mukaisesti. Äänikeräilyn tai pakkaamisen lisäksi pääset tarvittaessa tekemään myös muita työtehtäviä. Aiempi kokemus varastotyöstä katsotaan eduksi, mutta meille tärkeintä on positiivinen asenne ja halukkuus oppia uutta. Työ edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa ja oma-aloitteista työotetta.

Tässä työssä pääset näkemään kuinka joulunajan suosikkituotteet päätyvät tuotannon ja varaston kautta myymälöihin! Jätä hakemuksesi heti ja voit olla mukana tekemässä tulevaa joulua!