(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Jätkäsaareen
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Etsimme varastotyöntekijöitä Jätkäsaareen sekä Voutilaan Vantaalle

Etsimme osa-aikaisia varastotyöntekijöitä nuorekkaaseen ja nykyaikaiseen varastoon, joka sijaitsee huippusijainnilla hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Jätkäsaaressa. Toivomme, että pystyisit työskentelemään tarvittaessa myös Voutilan varastollamme lähellä Aviapoliksen juna-asemaa. Työtehtäviäsi ovat normaalit varaston työt eli esimerkiksi ääni- ja tarrakeräily sekä pientavarahyllytys.

Tämä varastotyö tarjoaa sinulle loistavaa työkokemusta ja antaa mahdollisuuden näyttää omat vahvuutesi. Alustavasti työvuoroja on tarjolla viisi viikossa. Töitä tehdään aamu- sekä iltavuoroissa viikon jokaisena päivänä, joten toivomme Sinun olevan joustava työvuorojen suhteen. Työt alkavat sopimuksen mukaan marraskuun aikana ja kestävät vähintään vuoden loppuun, jatko on mahdollista. Jokaiselle uudelle työntekijälle järjestetään perehdytys. Palkkaus määräytyy kaupan (varasto) työehtosopimuksen mukaan. 

Odotamme Sinulta

  • Oma-aloitteisuutta
  • Tunnollisuutta ja tarkkuutta
  • Valmiutta työskennellä aamu- ja iltavuorossa
  • Erinomaista suomen kielen taitoa

Tarjoamme Sinulle 

  • Laadukkaat työvaatteet
  • Mahdollisuuden työskennellä nuorekkaassa työympäristössä
  • Arvokasta työkokemusta

Aikaisempaa kokemusta varastotöistä ei tarvita, mutta reipasta asennetta ja oppimishalua arvostetaan sitäkin enemmän. 

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään!

 

Juha Honkavirta

Rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Jätkäsaari