(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Iskulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Oletko ahkera, joustava ja vastuuntuntoinen työntekijä valmiina oppimaan uutta? Etsitkö vielä uusia haasteita loppukesäksi?

Haemme asiakkaallemme Iskulle Lahteen VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ elokuun ajalle.

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotantonsa Lahteen.

Tässä tehtävässä työskentelet Iskun tehtaalla varastotehtävissä, muun muassa vastaanoton ja purun tehtävissä. Kyseessä on päivätyö, mutta arvostamme joustavaa asennetta ja valmiutta myös vuorotyöhön tarvittaessa. Työhösi kuuluu myös trukin kuljettamista. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät elokuun loppuun saakka.

Sinulla on hyvä hahmotuskyky, olet oma-aloitteinen sekä hyvässä fyysisessä kunnossa. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä aiemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä, erityisesti työntömastotrukin kuljettamisesta.

Kiinnostuitko? Lähetä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi