(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Iskulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Etsitkö varasto- tai logistiikka-alan tehtäviä? Oletko ahkera, joustava ja viihdyt hyvässä työporukassa? Meillä on sinulle töitä!

Haemme asiakkaallemme Iskulle Lahteen VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ loppuvuoden sesonkiin.

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotantonsa Lahteen.

Iskulla työllistyt monipuolisiin varasto- ja logistiikka-alan tehtäviin. Voit tehdä työt esimerkiksi lähettämön, varaston tai sisälogistiikan parissa. Tarkempi työnkuva määräytyy oman osaamisesi mukaan. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö, mutta arvostamme joustavaa asennetta ja valmiutta myös vuorotyöhön. Työt alkavat sopimuksen mukaan marraskuun aikana ja jatkuvat tammikuun loppuun asti.

Sinun tulee olla oma-aloitteinen, joustava sekä hyvässä fyysisessä kunnossa. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä aiemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 25.11.2018. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi