(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Hyvinkäälle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Etsitkö fyysistä työtä, jonka jälkeen et tarvitse kuntosalia? Oletko ahkera, joustava ja valmis työskentelemään isommassakin työporukassa? Meillä on sinulle töitä!

Haemme VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme Hyvinkäälle.

Työtä on tarjolla niin tavaran keräilyn, korkeakeräilyn, pakkaamisen, lemppaamisen ja vastaanoton/lastauksenkin parissa. Kyseessä on kokopäivätyö 2-vuoromallissa.

Arvostamme aiempaa kokemusta varastotöistä ja trukeista, mutta se ei ole edellytys, sillä saat hyvän perehdytyksen. Tärkeintä on, että olet joustava, sinulla on hyvä asenne ja olet valmis oppimaan! Oma auto helpottaa kulkemista työpaikalle.

Työ on siis 2-vuorotyötä viikkokierrolla eli viikko aamua ja viikko iltaa. Palkkaus määräytyy Kaupan TES:n mukaan. Lisäksi työstä maksetaan koko varaston menestykseen perustuva kuukausittainen tuotantolisä. Työ on määräaikainen sopimuksen mukaan kesälle 2020 asti, mutta jatko ja asiakkaallemme suoraan työllistyminen on myös mahdollista.

Oletko etsimämme? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai soita suoraan Henkilöstökonsultti Mikaela Mäelle, puh. 0405532130, niin sovitaan haastatteluaika. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.