(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Hyvinkäälle
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haussa reippaita ja ripeitä henkilöitä varaston monipuolisiin tehtäviin. Töitä on tarjolla monen pituisissa jaksoissa ja monenlaisille persoonille. Työpaikat sijaitsevat Hyvinkäällä ja lähialueella.

Oletko reippaasti työhön tarttuva ja fyysistä työtä pelkäämätön työntekijä? Kiinnostaako varastotyö?

Etsimme jatkuvasti Hyvinkään lähialueilla sijaitseviin asiakasyrityksiimme motivoituneita ja varastotyöstä kiinnostuneita työntekijöitä. Tyypillisimpiä työtehtäviä ovat tuotekeräys, pakkaus, hyllytys sekä trukin avulla tehtävät kuorman lastaukset ja purut. Töitä on mahdollista tehdä aamu-, ilta- ja yövuoroissa.

Haemme työntekijöitä niin lyhytaikaisiin keikkatöihin kuin pitkäaikaisiinkin työsuhteisiin. Tarjolla on myös osa-aikatöitä. Työtehtävämme sopivat kaikille työnhakijoille työuraa aloittelevasta opiskelijasta kokeneeseen varastoalan ammattilaiseen. Tärkeintä on, että annetut työtehtävät hoituvat tunnollisesti ja reippaasti hyvällä asenteella!

Tarjoamme tilanteesi mukaan pitkäaikaisenkin työpaikan hyvämaineisten asiakasyristystemme siisteissä ja nykyaikaisissa jakelukeskuksissa, mukavissa työporukoissa. Tehtävistä maksetaan TESin mukainen palkka, jonka lisäksi hyvästä suorituksesta on mahdollisuus kuukausittaiseen bonukseen.

Työpaikoille kulkemiseksi sinulla tulisi olla auto käytössäsi. Tehtävistä suoriutumiseksi toivomme myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Jätä rohkeasti hakemus ja löydä työpaikka meidän kauttamme! Paikkoja on auki HETI! Edellytykset työnsaannille:

  • Käytettävissä ainakin loppuvuoden ajan
  • Tekemisen meininki
  • Auto käytössä

    Edellytykset työnsaannille: Käytettävissä ainakin kesän yli, Tekemisen meininki, Auto käytössä