(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä / Hyllyttäjiä, MUJI Flagship Store Kamppi
MUJI Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Etsimme pikaisella aikataululla määräaikaiseen työsuhteeseen osa-aikaisia varastotyöntekijä/hyllyttäjiä. MUJIn avattua Euroopan suurimman liikkeensä Suomeen, haemme kiireisten sesonkikuukausien (marras-joulukuun) ajaksi apuja varastonhallinnan, kuormanpurun ja hyllytyksen tehtäviin. Työvuorot sijoittuvat ma-la klo 6.00-12.00 väliselle ajalle, ja työpäiviä on viikossa viisi.

Vastaat työstäsi ensisijaisesti varastopuolen tiiminvetäjälle ja myymäläpäällikölle. Päivittäisessä työssäsi huolehdit kuormien vastaanottamisesta, kuormien purusta, varaston järjestelystä ja -hallinnasta sekä tuotteiden sijoittelusta myymälään. Työskentelet yhdessä muiden varastotyöntekijöiden sekä myyjien ja myymäläesihenkiöiden kanssa. Tuot omalla persoonallasi osuuden tiimihenkeen. 

Haettavalta henkilöltä odotamme aikaisempaa kokemusta vähittäiskaupan alalta, oma-aloitteisuutta, nopeutta, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Luotettavuus ja tehokkuus kuvastavat sinua työntekijänä hyvin, nautit asioiden organisoinnista ja etsit tehokkaampia työskentelytapoja. Kommunikoit sujuvasti joko suomen ja/tai englannin kielellä.

Työtehtävässä palkkaus muodostuu kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä globaalin huippubrändin parissa sekä kehittyä tehtävässä. MUJI Finland on vasta rantautunut Suomeen, joten sinulla loistava mahdollisuus päästä tutustumaan yritykseen ja tulla rakentamaan toimintaa Suomessa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluaisit olla osa MUJI Finland tiimiä, jätä hakemuksesi meille jo tänään!

Toteutamme rekrytoinnin vaiheittain seuraavasti:

  • Hakemusten esikarsinta
  • Esikarsinnan perusteella kutsumme soveltuvat henkilöt ryhmähaastatteluun

Aloituspäivä tehtävässä on kun soveltuvat henkilöt ovat löytyneet. Haastattelut aloitamme heti ja tehtävä saatetaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Ilmoitamme kaikille hakijoille tilanteen viimeistään viikolla 48.

Odotamme innolla hakemustasi!