(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Hulluille Päiville Turun Stockmann -tavarataloon
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2018

Haemme syksyn Hulluille Päiville apukäsiä ja -jalkoja nopeaan toimintaan huippuluokan varastotyön pariin. Työskentely Hulluilla päivillä on hektistä, hauskaa ja tietenkin hullua. Tässä tehtävässä varmistat, että kampanja sujuu suunnitelmien mukaan ja tavarat löytävät tiensä oikeille paikoilleen. Hullut Päivät tarjoaa sinulle loistavaa työkokemusta ja mahdollisuuden näyttää mistä sinut on tehty! Haemme rivakoita tekijöitä Turun tavarataloon!

Hullut Päivät eivät synny itsestään - sinä teet ne! Varastotyössä huolehdit, että Stockmannin varaston logistiikka pelaa ja tuotteet löytävät oikeille paikoilleen myös kampanja-ajan myllerryksen keskellä. Etsimme työhön loistavalla asenteella varustettuja tekijöitä, jotka viihtyvät hurjaa habaa vaativassa fyysisessä työssä ja tarttuvat tehtäviin oma-aloitteisella tekemisen meiningillä. Aikaisempi varasto-osaaminen ja erityisesti kokemus pumppukärryn käytöstä ja trukin ajosta ovat tässä tehtävässä isoja plussia. Huomaathan, että työ edellyttää mahdollisuutta työskennellä joustavasti koko Hullujen Päivien ajan niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoinakin. Varastovuorot saattavat sijoittua myös myöhäisiin iltoihin tai yöaikaan. Vuoroja on tarjolla myös kampanjaviikon ulkopuolella.

Työn tarkempi ajankohta vahvistuu haun edetessä. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä työhön ja onko sinulla mahdollisesti jo kokemusta vastaavista tehtävistä.

Edellytykset työnsaannille: Suomen kielen taito