(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä, Helsinki
Avecra

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Kiinnostaako varastotyö ainutlaatuisessa toimintaympäristössä junien parissa? Nautitko tekemisen meiningistä, eikä sormi mene suuhun edes erikoistilanteiden kohdalla?

Etsimme Ilmalan varastollemme kahta kokoaikaista varastotyöntekijää. Työtunteja on tarjolla sopimuksen mukaan 113,5 h / 3 viikkoa.

Varastotyöntekijänä olet vastuussa siitä, että junissa riittää aina tuoretta tarjottavaa. Ainutlaatuisen toimintaympäristömme vuoksi lastaukset on tehtävä ajallaan ja tarkasti, sillä juna ei odota. Työ on vuorotyötä ja edellyttää valmiutta työskennellä tarvittaessa kaikkina vuorokauden aikoina. Työsi sisältää muun muassa: tuotteiden vastaanottoa, varaston siisteyden ja järjestyksen ylläpitoa, keräilyä sekä lastausta (tuotteiden toimittaminen juniin).

Odotamme sinulta oma-aloitteista, reipasta ja joustavaa työskentelyasennetta sekä sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. On tärkeää, että sinulta löytyy sekä hygieniapassi, että voimassa oleva salmonellatodistus ennen työsuhteen alkua. Työssä menestymisessä auttaa aiempi kokemus logistiikka– ja varastotehtävistä. Työn sujuvuuden kannalta on tarpeellista, että sinulla on B-ajokortti ja hallitset hyvin MS Office -ohjelmien perusteet.

Tarjoamme haasteellisen ja vastuullisen tehtävän ainutlaatuisessa toimintaympäristössä ja kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. saat myös ammattitaitoisen, motivoituneen ja rennon työporukan tueksesi. Kauttamme saat lisäksi alennuksia kotimaan kaukoliikenteen junalipuista ja Avecran toimipisteistä sekä hyvät liikunta- ja kulttuuriedut.

Lisätietoja antaa varaston esimies Sami Tenhovuori sähköpostitse sami.tenhovuori@avecra.fi ja puhelimitse arkisin klo 9-15 numerosta 040 862 2966.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksesi kuitenkin viimeistään 19.9.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian!

Avecra Oy on VR Groupin omistama yhtiö, joka tarjoaa ravitsemispalveluja kaukoliikenteen junissa ja rautatieasemilla. Yhtiön liikevaihto on 36 miljoonaa euroa ja sen noin 450 ravintola-alan ammattilaista palvelevat asiakkaita 160 junassa ja 14 asemien myyntipisteessä.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.