(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä fyysisiin tehtäviin
Laattapiste Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Hei innokas varastotyöntekijä! Toivotko työltäsi vapauden ja vastuun tasapainoa, höystettynä loistavalla liksalla? Jos vastaus on kyllä, niin tässäpä on sulle pitkäaikainen paikka tarjottimella suomalaisessa perheyrityksessä!

Vantaalla sijaitsevalla asiakkaallamme on viime aikoina pyyhkinyt niin hyvin, että kasvun myötä on avautunut paikkoja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Aloittamaan pääsee mahdollisimman pian, ja jos pärjäät hyvin ja tykkäät duunista, niin 6 kuukauden määräajan jälkeen vakituinen paikka on sinun!

Töitä on tarjolla vuoroviikoin arkisin klo 6-22 (viikko aamua, viikko iltaa), minkä lisäksi myös yksi lauantaivuoro kuukaudessa. Tehtävät sisältävät ensi alkuun keräilyä, ja kun tulet siinä suvereeniksi mestariksi, pääset käsiksi myös esimerkiksi vastaanottoon, rekan purkuun, hyllytykseen sekä inventointiin. Painavia tuotteita tulee nosteltua pitkin päivää, eli toivottavasti reisilihaksesi ovat kunnossa. Päivittäin saatat päästä jutustelemaan asiakkaiden kanssa, eli reippaat asiakaspalvelutaidot ja suomen kielen taito ovat selkeää plussaa. Edellytämme aiempaa varastokokemusta ja lisäpisteitä satelee myös vastapaino- että työntömastotrukkien käytön hallitsemisesta.

Töissä on vastassa tiivis ja rento tiimi, joka tekee töitä tosissaan, mutta ei ryppy otsalla. Työntekijöihin luotetaan ja suoritelisien ansiosta pääset vaikuttamaan omaan palkkaasi, eli tässä on kunnianhimoisille tyypeille kannustava paikka.

Haastattelemme hakijoita ennen hakuajan päättymistä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, eli älä epäröi sen hakemuksen kanssa! Hyppää mukaan suomalaiseen kasvutarinaan ja hae heti.