(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä fyysisiin tehtäviin
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Etsimme joustavia, oma-aloitteisia sekä reippaita työntekijöitä suomalaiseen perheyritykseen, joka tarjoaa työntekijöilleen vapauden ja vastuun työilmapiirin sekä kannustavat suoritelisät.

Asiakkaallemme Laattapiste Oy:lle avautuu kasvun myötä paikka kahdelle varastotyöntekijälle kokoaikaisiin työsuhteisiin. Voit aloittaa työssä heti, kuitenkin viimeistään tammi-helmikuun aikana. Kyseessä on alkuun 6kk määräaikaisuus kauttamme, mutta hyvin työssä pärjäävillä tekijöillä on erinomainen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoilla. Varasto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Piispankylässä. Työtä tehdään klo 6-22 välillä pääsääntöisesti arkisin, mutta toivomme sinun pystyvän tekemään myös muutamia lauantaivuoroja vuodessa.

Pääsääntöinen työtehtäväsi on keräily, mutta talon tavoille oppiessasi pääset tekemään myös muita varastotehtäviä, kuten vastaanotto ja rekan purku. Käsiteltävät tuotteet ovat osittain painavia, joten hyvä fyysinen kunto on tehtävässä menestymisen edellytys. Päivän aikana saatat kohdata noutavia asiakkaita, joten toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa sekä asiakaspalvelualttiutta. Varastossa käytössäsi on sekä vastapaino- että työntömastotrukki, joten aikaisempi kokemus näistä katsotaan ehdottomasti eduksesi. Meille tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen asenne ja motivaatio työtä kohtaan. Paikka aukeaa tiiviiseen työporukkaan, joka tekee töitä tosissaan, mutta ei ryppy otsalla.

Tarjoamme sinulle

  • Erinomaisen mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen
  • Mahdollisuuden vaikuttaa palkkaasi kannustavien suoritteiden ansiosta
  • Rennon työilmapiirin, jossa luotetaan työntekijään
  • Etenemismahdollisuuksia mielenkiintosi mukaan esimerkiksi myyntiin sekä ostoon

Hyppää mukaan suomalaiseen kasvutarinaan ja jätä hakemuksesi heti. Haastattelemme hakijoita ennen hakuajan päättymistä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.