(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Espooseen
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsimme varastotyöntekijöitä Espooseen

Etsimme nyt reippaita ja työtä pelkäämättömiä logistiikasta/varastotyöstä kiinnostuneita henkilöitä asiakaskohteeseemme Espooseen. Aikaisempi varastotyökokemus on sinulle eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä me koulutamme sinusta varastoalan ammattilaisen.

Tehtävässä menestyt innokkaalla, oppimishaluisella asenteella sekä hyvällä fyysisellä kunnolla. Olethan myös täysi-ikäinen ja suomenkielentaitoinen. Työtehtävät vaihtelevat keruusta pakkaamiseen. Mahdollisuutena on kuitenkin kasvattaa omaa osaamistaan oman kehittymisen ja oppimishalukkuuden mukaan. Pääasiassa työtä tehdään arkisin klo 7-15.00. 

Haku päättyy 21.7.2019.  Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään! Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Tia Väisänen
Rekrytoinnin asiantuntija
tia.vaisanen@transval.fi