(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä DHL Supply Chain Oy:lle
DHL

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

DHL on osa maailman johtavaa posti- ja logistiikkapalvelujen konsernia Deutsche Post DHL Groupia. DHL toimii yli 220 maassa ja alueella ympäri maailman, minkä ansiosta se on maailman kansainvälisin yritys. Yli 350 000 työntekijäämme tuottaa ratkaisuja kaikkiin logistiikkatarpeisiin. DHL Supply Chain tuottaa mm. varastointi-, kuljetusten hallinta- ja lisäarvopalveluita. Palveluidemme vahvuuksina yhdistyvät maailmanlaajuinen verkosto ja paikallinen erikoisosaaminen.

Haemme asiakkaamme DHL Supply Chainin kanssa varastotyöntekijöitä pääkaupunkiseudun toimipisteisiin. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä logistiikan tehtävien saralla maailman johtavassa sopimuslogistiikkapalveluita tuottavassa yrityksessä. Työt lähtevät käyntiin määräaikaisella työsopimuksella, Adecco työnantajana. Töitä tehdään joko kahdessa tai kolmessa vuorossa. Työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi hyllytystä työntömastolla, keräilyä korkeakeräilijällä tai pakkaamista.

Tehtävässä suoriutumisessa auttaa kokemus työntömastotrukin tai korkeakeräilijän ajamisesta. Ratkaisevaa on toimeen tarttuva ja ripeä työskentelyote ja tiimityötaidot. Työssäsi pyrit jatkuvasti kehittämään omaa tekemistäsi.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä maailman johtavassa logistiikka-alan yrityksessä? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaihteleviin tehtäviin, kilpailukyisen palkan logistiikka-alalla sekä kokeneiden esimiesten tuen. Parhaassa tapauksessa sinulle voi tarjoutua kehittymispolku DHL:llä myös pitkällä aikavälillä. Ilmianna itsesi jättämällä hakemus ja liitä mukaan CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa Emma Vuorenmaa osoitteesta emma.vuorenmaa@adecco.fi.