Varastotyöntekijöitä Aviapolikseen!
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2022

TYÖPAIKKAKUVAUS

Assistor on autoalan varaosa- ja materiaalitoimituksiin erikoistunut logistiikkayhtiö. Tarjoamme tarkkaa ja nopeaa toimitusta vaativien varaosien ja materiaalien varastointi- ja kokonaistoimitusratkaisuja Suomessa ja lähialueilla. Korkea laatu, toimitusvarmuus ja nopea toimitus ovat toimintamme kulmakiviä.

Etsimme ajoneuvojen varaosa- ja- materiaalilogistiikkakeskukseen Vantaan Aviapolikseen kokoaikaisia varastotyöntekijöitä. Työvuorot sijoittuvat arkeen klo 6-22 aikavälille. Toivomme sinulta myös mahdollisuutta työskennellä satunnaisesti lauantaisin. 

Työnkuvaasi kuuluvat erilaiset varaston työtehtävät kuten tavaroiden vastaanotto, keräily, pakkaus ja hyllytys. Työhön kuuluvat myös muut varaston tehtävät, kuten trukeilla tai henkilönostimilla liikkuminen, joiden käytön opit viimeistään täällä. Osa käsiteltävistä tuotteista ovat pieniä, jonka vuoksi työssä korostuu tarkka, ripeä ja huolellinen työskentelytapa. Arvostamme halukkuutta sitoutua asiakkaamme toimintaan sekä joustavaa lähestymistä työhön ja vuorojen sopimiseen. Työt vaihtelevat kevyistä raskaisiin, joten sinulla tulisi olla hyvä peruskunto. 

TOIVOMME SINULTA

  • Vähintään vuosi aiempaa varastoalan työkokemusta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Trukinajokokemus katsotaan eduksi

MUUT TIEDOT

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen elokuun 2022 loppuun asti, jonka jälkeen katsomme mahdollista jatkoa. Työtä tehdään Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työnantajana toimii Eezy Henkilöstöpalvelut.

Palkkaus: Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimuksen mukaan (Auto- ja konekaupan osa).
Aloitus: sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus oheisesta hakulinkistä ja lisää mukaan CV:si.

http://smile2.likeit.fi/apply/243228994

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Jouni Vainio
HR-konsultti
040 120 6577 (arkisin 9-15)
jouni.vainio@eezy.fi

Emilia Raatikainen
HR-konsultti
050 4635827 (arkisin 9-15)
emilia.raatikainen@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot