(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Aviapolikseen (Osa-aika)
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Aviapolikseen etsitään osa-aikaisia varastotyöntekijöitä!

TEHTÄVÄNKUVA

Etsimme ajoneuvojen varaosiin erikoistuneen asiakkaamme autotarvike ja- materiaalilogistiikkakeskukseen Vantaan Aviapolikseen osa-aikaisia varastotyöntekijöitä. Työvuorot sijoittuvat arkeen 7-22 aikavälille ja sinulla tulisi olla valmius työskennellä sekä aamu- että iltavuorossa. Toivomme sinulta myös mahdollisuutta työskennellä satunnaisissa lauantaivuoroissa (klo 8-16). Vuoroja on tarjolla noin 1-4 viikossa. 

Työnkuvaasi kuuluvat erilaiset varaston työtehtävät mm. tavaroiden vastaanottoa, keräilyä, pakkausta ja hyllytystä. Työssä on myös muita varaston tehtäviä. Osa käsiteltävistä tuotteista ovat pieniä, jonka vuoksi työssä korostuu tarkka, ripeä ja huolellinen työskentelytapa. Arvostamme halukkuutta sitoutua asiakkaamme toimintaan sekä joustavaa lähestymistä työhön ja vuorojen sopimiseen. Työt vaihtelevat kevyistä keskiraskaisiin, joten sinulla tulisi olla hyvä peruskunto. 

TOIVOMME SINULTA

  • Vähintään vuosi aiempaa varastoalan työkokemusta
  • Trukkikokemusta - asiakkaallamme käytössä mm. vastapaino-, työntömastotrukki, korkeakeräilijä sekä lavansiirtovaunu
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Valmiutta 2-vuorotyöhön

MUUT TIEDOT

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen vuoden 2020 loppuun asti. Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työtä tehdään Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työnantajana toimii Eezy Henkilöstöpalvelut. Palkkaus Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimuksen mukaan (Auto- ja konekaupan osa).

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus oheisesta hakulinkistä ja lisää mukaan CV:si.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Olli Nyman
HR-konsultti
050 443 2915 (arkisin 9-15)
olli.nyman@eezy.fi

Essi Mäkinen
HR-konsultti
040 307 5107 (arkisin 9-15)
essi.makinen@eezy.fi


www.eezy.fi