(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä Assistorille
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Haemme nyt tehokkaita varastotyöntekijöitä Vantaalle

Toimit asiakkaamme Assistor Oy Ab:n varastotehtävissä Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä Aviapoliksen alueella. Työtehtäviin sisältyy mm. työntömastotrukilla, vastapainotrukilla ja korkeakeräilijällä ajoa.

Assistor Oy Ab (www.assistor.fi) on moderni ja asiakaslähtöinen suomalainen logistiikkapalveluyritys, joka tarjoaa uusien ajoneuvojen, varaosien ja materiaalin toimitusketjun toteuttamiseen ja hallintaan liittyviä palveluita. Assistor palvelee Suomessa noin 30 automerkin verkostoa ja muiden alojen asiakkaita. Vuonna 2017 yhtiö toimitti markkinoille noin 64 000 uutta ajoneuvoa ja noin 3 500 000 varaosanimikettä. Liikevaihto oli 35,2 miljoonaa euroa. Työntekijöitä yhtiössä on 170. Assistor kuuluu Veho -konserniin. 

Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa arkisin klo 06-22 välillä. Palkkaus on auto- ja konekaupan työehtosopimuksen mukainen ja lisäksi tehokkaasta työskentelystä on mahdollisuus saada ryhmäsuoritepalkkiota tavoitteiden toteutuessa.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen antaa:

  • Aikaisempi kokemus varastotöistä
  • Työntömastotrukin, vastapainotrukin ja/tai korkeakeräilytrukin sujuva hallinta
  • Kyky omaksua uusia asioita nopeasti
  • Tehokas työote ja tarkkuus
  • Pitkäjänteisyys
  • Joustavuus
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • #asenneratkaisee

Tärkein ominaisuutesi on ennen kaikkea reipas asenne työntekoon ja tarttuminen uusiin haasteisiin. Kaikkeen muuhun saat perehdytyksen. Kyseessä on pitkäaikainen työ, josta on mahdollista työllistyä asiakasyritykseen.

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti yleisesti työkokemuksestasi sekä varsinkin osaamisestasi työntömasto-, vastapaino- ja korkeakeräilytrukin osalta.

Haku päättyy 31.08.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä 

Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksesi hae tätä paikkaa-linkin kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Suvi-Anna Salonen

rekrytointikoordinaattori

suvi-anna.salonen@transval.fi