(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä asiakkaillemme Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018Työn kuvaus:
   
 
Työn kuvaus:
Haemme Oulun alueella toimiville asiakkaillemme VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ määräaikaisiin työsuhteisiin. Työt alkavat ja päättyvät asiakkaiden tilausten mukaisesti, mahdollisuus pitempi aikaiseen työsuhteeseen on olemassa. Työt ovat pääsääntöisesti päivätyötä, mutta valmius vuorotyöhön on oltava.
 
Toivomme sinulta:
Tehtävissä menestyminen edellyttää sinulta hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Teet töitä luotettavasti ja jaksat hymyillä kiireessäkin. Osaat toimia tiimin jäsenenä, mutta kannat myös vastuun omasta tekemisestäsi.
 
IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Aiempi kokemus esimerkiksi rakennus- tai LVI-alan tehtävistä ovat hyvä tausta, vaikkei varastoalan kokemusta olisikaan. Trukki- ja tulityökortti ovat haussa eduksesi kuten myös muu koneajotaito. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.
 
Tehtäviisi kuuluu:
Tehtäviisi varastotyöntekijänä kuuluu erilaisten artikkeleiden keräily tilausten mukaisesti, hyllyttäminen ja pihavaraston ylläpitäminen sekä kuormien purkaminen ja lastaaminen. Sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden palvelu on olennainen osa työtä, joten kokemus asiakaspalvelun tehtävistä on plussaa.
 
Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten työtehtävien parissa erinomaisessa työyhteisössä sekä Adeccon tarjoamat edut. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi. Lähetä hakemuksesi viimeistään 20.05.2018. Liitä mukaan CV sekä hakemuksesi. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Sanna Räisänen arkisin klo 15-16, p. 040 649 3121, sanna.raisanen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen


Toimipaikka:  Oulu