(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä asiakkaallemme Turkuun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018Työn kuvaus:
  Haemme nyt asiakasyrityksellemme reippaita VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ keräilytehtäviin määräaikaisiin työsuhteisiin. Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Odotamme hakijoilta reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoon, sekä valmiutta 2-vuorotyöhön. Hyvällä asenteella on tässä työssä enemmän merkitystä, kuin pitkällä työkokemuksella. Arvostamme tarkkuutta, huolellisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Korkeakerääjä- tai muu trukinajokokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa.

Työtehtäviisi kuuluu erilaiset varasto- ja keräilytehtävät. Joillakin työntekijöillä työhön sisältyy myös trukilla ajoa.

Tarjoamme mielekkäitä työtehtäviä kansainvälisessä ja arvostetussa logistiikka-alan yrityksessä,  mukavan työilmapiirin sekä kilpailukykyisen palkan. Hae paikkaa pian, tai viimeistään 4.11.2018, sillä aloitamme haastattelut ja tehtävän täyttämisen heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Vilma Hyvönen, 0406216202


Toimipaikka:  Turku