(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä asiakkaallemme Turkuun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018Työn kuvaus:
  Haemme nyt asiakasyrityksellemme reippaita VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ keräilytehtäviin eri mittaisiin, kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Toivomme sinulta:
  Odotamme hakijoilta reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoon, sekä valmiutta 2-vuorotyöhön. Hyvällä asenteella on tässä työssä enemmän merkitystä, kuin pitkällä työkokemuksella. Arvostamme tarkkuutta, huolellisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Korkeakerääjä- tai muu trukinajokokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen.

Tehtäviisi kuuluu:
  Työtehtäviisi kuuluu erilaiset varasto- ja keräilytehtävät. Joillakin työntekijöillä työhön sisältyy myös trukilla ajoa.

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle täydet viikkotyötunnit kansainvälisessä ja arvostetussa logistiikka-alan yrityksessä,  mukavan työilmapiirin sekä kilpailukykyisen palkan. Hae paikkaa pian, tai viimeistään 18.2.2018, sillä aloitamme haastattelut ja tehtävän täyttämisen heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Vilma Hyvönen 0406216202.

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Vilma Hyvönen, 0406216202


Toimipaikka:  Turku