(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijöitä asiakkaallemme Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Haemme Oulun alueella toimivalle asiakkaallemme VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, työaika sijoittuu klo 7:00 – 18:00 välille. Kiireaikana voi olla myös satunnaista iltavuoroa klo 14:00 – 22:00.

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuun lopussa - syyskuun alussa. Työsuhteen kesto on alkuun vuoden loppuun saakka, jatko kevääseen saakka hyvin mahdollista.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Teet töitä luotettavasti ja hyvällä asenteella kiireessäkin. Osaat toimia tiimin jäsenenä, mutta kannat myös vastuun omasta tekemisestäsi. 

 

IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Trukkikortti ja trukin käyttötaito ovat plussaa. Työturvallisuuskortti on pakollinen.

 

Tehtäviisi varastotyöntekijänä kuuluu erilaisten artikkeleiden keräily tilausten mukaisesti, pakkaaminen ja lähettämötyö.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten työtehtävien parissa erinomaisessa työyhteisössä sekä Adeccon tarjoamat edut. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi. Lähetä hakemuksesi viimeistään 25.08.2019. Liitä mukaan CV sekä hakemuksesi. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Annukka Sulonen, p. 040 687 2632, annukka.sulonen@adecco.fi.