(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä/ultraaja, Mould Mate Oy (Nokia)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Mould Mate Oy on Co2-kuivajääpuhdistukseen sekä lasermerkintäpalveluihin erikoistunut teknologiayritys. Yrityksen erikoisosaamista ovat rengasmuottien puhdistus ja huolto. Yritys myy ja toimittaa Co2-kuivajäätä ympäri Suomea.

Mould Mate toimii Nokialla ja tarjoaa laadukkaita palvelujaan teollisuuskohteille niin Pirkanmaalla kuin koko Suomessa. Korkea ammattitaito ja kokemus mahdollistaa räätälöidyt ratkaisut asiakkaiden toiveiden mukaan erilaisten teollisuusalojen käyttöön.

Haemme heille nyt pikaisella aikataululla

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ/ULTRAAJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Oletko simppelistä, mutta tarkasta työstä kiinnostunut ahkera ja tunnollinen tekijä? Omaatko hyvän asenteen lisäksi kenties myös hieman varastoalan kokemusta? Saatat olla etsimämme henkilö! Kokemus ei kuitenkaan ole edellytys -  tärkeintä on kyky toimia vastuullisesti ja hoitaa omat tehtävät tunnollisesti ja reippaasti. Koska työturvallisuus on asiakkaallemme ensiarvoisen tärkeää, tarvitset työssä myös voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Työ on kahdessa vuorossa tapahtuvaa vuorotyötä ja se sisältää rengasmuottien paistokuntoon laittamista ultraamalla. Silloin tällöin töitä saattaa olla myös lauantaisin, joten toivomme sinulta joustavuutta. Palkkaus on sopimuksen mukainen.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta asiakkaamme toivoo, että sinusta olisi tarpeen tullen pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi CV:n kera pikimmiten osoitteessa www.alenconsulting.fi! Lisätietoja voit kysyä soittamalla HR-koordinaattori Tiia Hietikolle, p. 044 740 4500.

 

Tervetuloa töihin!