(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä/trukinkuljettaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Haemme Kangasniemelle varastotyöntekijää!

Työtehtäviin voi kuulua saapuvan tavaran vastaanottoa, keräämistä, lähettämistä, lastaus- ja purkutehtäviä sekä tietojen kirjaamista järjestelmään. Lisäksi ajoittain apua voidaan tarvita myös muissa tuotannon vaiheissa. Toivomme sinulta vuorotyövalmiutta ja sujuvia tietoteknisiä taitoja.

Sinulta tulisi olla jo jonkin verran aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja trukinajotaitoa. Kerrothan myös, jos sinulla on kokemusta pyöräkuormaajan käsittelystä! Tärkeitä ominaisuuksia ovat oma-aloitteisuus ja reipas asenne työntekoa kohtaan. Varastotyössä tarvitaan lisäksi huolellista, tarkkaa ja vastuuntuntoista otetta työhön.

Kyseessä on vakituinen työpaikka, aloitus on mahdollista sopia sinulle sopivaksi. Laita hakemuksesi tulemaan nettisivujemme adecco.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa Olli-Matti Niskaselta numerosta 040 570 5917.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.