(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä/toimistotyöntekijä
Go On Pirkanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme VARASTO-/TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ kokoaikaiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Kyseessä on päivätyö, työvuorot ovat yleensä 10:00-18:00 arkipäivisin. Lähetyksien ajankohdat voivat välillä vaihdella ja siksi hakijalta toivotaan joustavuutta työajoissa.

 

Varastotyöntekijä/toimistotyöntekijä hoitaa verkkokaupan tavaraliikennettä ja työtehtäviin kuuluu pienelektroniikan varaosien ja tarvikkeiden vastaanotto, varastointi ja lähetys.

 

Odotamme hakijalta:

  • aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta
  • ehdotonta tarkkuutta ja täsmällisyyttä
  • mahdollisuutta joustaa työajoissa tarpeen mukaan

 

Tarjoamme:

  • osaamisesi mukaisen palkan
  • mahdollisuuden kehittyä monipuolisissa työtehtävissä
  • mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, niin käy täyttämässä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta antaa Go On Pirkanmaa, HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen +358 40 018 0952. (arkisin klo 8-16).

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.