(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijät, kesätyö
Konecranes Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Oletko positiivinen ja oma-aloitteinen tyyppi vailla kiinnostavaa ja opettavaista kesätyötä? Kiinnostaisiko kesä erilaisten varastotoimintojen ja sisälogistiikan parissa? Tämä voisi olla sinulle sopiva kesätyö!
 
Etsimme nyt useita kesätyöntekijöitä Hyvinkään ja Hämeenlinnan tehtaillemme varastotyöntekijän tehtäviin. Kesätyötehtäviisi varastossa kuuluu erilaiset tavaranvastaanottotoiminnot, niiden tehokkuus, tarkkuus, virheettömyys ja sujuvuus asiakaslähtöisesti. Työtehtävien vaativuus ja sisältö vaihtelee alueittain.
 
Miksi meille?
Tarjoamme monipuolisia varastotoimintoihin liittyviä tehtäviä nosturi- ja nostolaitealan johtavassa yrityksessä. Tehtävämme tarjoavat paljon uutta opittavaa sekä mahdollisuuden kartuttaa hyödyllistä työkokemusta. Meillä työskentelet osana ammattitaitoista ja osaavaa tiimiä, jossa voit aina pyytää apua työkavereilta. Kesä meillä on ollut monelle myös polku Konecranes-uralle. Kuulostaako sinulle sopivalta kesätyöltä? Tutustu tehtävässä tarvittaviin taitoihin ja jätä hakemus!

Mitä odotamme sinulta?
Tehtävä soveltuu erinomaisesti sinulle, jos olet kiinnostunut mielenkiintoisesta ja vaihtelevasta työstä mukavassa työyhteisössä. Emme edellytä sinulta tietyn alan koulutusta, vaan meille on tärkeää, että omaat positiivisen ja oma-aloitteisen asenteen työntekoon ja olet kiinnostunut oppimaan uutta. Aiempi kokemus trukilla ajosta sekä trukkikortti katsotaan eduksi, mutta se ei ole kaikissa tehtävissä välttämätöntä. Edellytämme kaikilta kesätyöntekijöiltä 18 vuoden ikää.
 
Kesätyöpaikka sijaitsee joko Hyvinkään tai Hämeenlinnan tehtaidemme varastoilla (Koneenkatu, Hyvinkää tai Ruununmyllyntie, Hämeenlinna). Kesätyön pituus on noin 3-4 kuukautta välillä toukokuu-syyskuu. Tarkemmasta ajankohdasta sovitaan myöhemmin. Työt varastoillamme ovat pääsääntöisesti päivätyötä.
 
Kiinnostuitko?
Jos olet kiinnostunut tulemaan meille kesäksi, älä epäröi vaan laita heti hakemus, sillä haluamme kuulla sinusta! Jätä CV ja lyhyt hakukirje oheisesta linkistä rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 01.03.2020. Kirjoitathan hakemukseesi, kummasta toimipaikasta olet ensisijaisesti kiinnostunut. 
 
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Lue lisää meistä ja kesätöistämme osoitteessa www.konecranes.com/fi/kesatyo !