(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä/Sisustusmyyjä
Indoor Group Oy / Asko Mikkeli

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Haemme Mikkelin myymäläämme 

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ/SISUSTUSMYYJÄÄ

määräaikaiseen 30.9.2020 saakka, osa-aikaiseen 30h/vko työsuhteeseen.

Varastossa tehtäviisi kuuluu noutoasiakkaiden palvelemisen lisäksi mm. kuormien vastaanottaminen ja hyllyttäminen, kalusteiden kasaaminen sekä muita varastoon liittyviä tehtäviä. 

Myymälässä tehtävänäsi on aktiivinen huonekalujen ja sisustustuotteiden myyntityö. Tavoitteenasi on löytää asiakkaillesi oikeat ratkaisut kodin sisustamiseen. Menestyt parhaiten työssäsi, kun sinulla on määrätietoinen ja asiakaslähtöinen asenne työhösi. Myyntityön lisäksi osallistut pitämään myymälän konseptin mukaisessa kunnossa sekä vastaat oman vastuualueesi tuotteiden esillepanosta ja osaston ylläpidosta. 
Haluat tehdä aktiivista ja tavoitteellista myyntityötä myymäläympäristössä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää myyntihenkisyyttä sekä hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja. Tarvitset myös oma-aloitteellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus myynti- ja varastotyöstä sekä trukin käytöstä luetaan eduksi. Asko tarjoaa sinulle hyvän ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle: 

- perehdytyksen tehtävääsi 
- laadukkaat tuotteet myytäväksesi 
- motivoivan palkkauksen 
- johtavan konseptin 

Odotamme sinulta: 

- kokemusta aktiivisesta myyntityöstä 
- tuloshakuista ja aktiivista otetta työskentelyysi 
- innostunutta ja ennakkoluulotonta asennetta 
- ratkaisukeskeisyyttä ja hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja  


Jos kiinnostuit, täytä hakemus ja cv 22.3.2020 mennessä rekrytointisivustomme kautta. Tehtäviin liittyvät tiedustelut myymäläpäällikölle sähköpostilla, ilpo.hokkanen@asko.fi