(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä/pakkaaja Vantaalle! (osa-aika)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme osa-aikaiseen työsuhteeseen varastotyöntekijää nestepakkaukseen!

Pääasiallisena työnkuvana on nestepakkaus sekä varaston vaihtelevat tehtävät. Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, joustava ja hyvän työmotivaation omaavaa tiimipelaajaa. Työ on raskasta ja siten fyysisen kunnon tulee olla kunnossa. Työssä korostuvat huolellisuus ja tarkkuus. Työtä tehdään rennossa ja tekevässä porukassa asiakkaan tiloissa Vantaan Viinikkalassa.
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa varastoalan kokemusta, mutta se ei ole edellytys. Alan koulutus katsotaan eduksi. Trukinajotaito katostaan myös eduksi. Työhön järjestetään kattava perehdytys. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen vuoden 2018 loppuun asti, jonka jälkeen katostaan mahdollinen jatko. Työ on osa-aikainen, vähintään 2-3 pv/vko, mahdollisesti ajoittain töitä tarjolla enemmänkin. Työpäivät arkisin 7-15. Haettu tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Työtä tehdään asiakkaan varastolla Vantaan Viinikkalassa. Palkkaus Kaupan TES.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä ”Varastotyöntekijä/pakkaaja Vantaalle! (osa-aika)!” Liitä mukaan myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Paavo Saari 0403075111 Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä tai paavo.saari@vmp.fi
Kesto
2-3 kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.10.2018 mennessä.