(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä/pakettiautonkuljettaja
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018
Go On Oulu etsii asiakasyritykselleen

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ / PAKETTIAUTONKULJETTAJAA

Asiakkaamme on raskaan kaluston varaosiin, tarvikkeisiin ja varusteisiin erikoistunut yritys. Yrityksellä on useita myymälöitä eri puolilla Suomea ja se kuuluu Euroopan laajuiseen ketjuun. Asiakkaina toimivat merkkiliikkeet, raskaan kaluston korjaamot ja varaosaliikkeet, kuljetusliikkeet, yksittäiset autoilijat, linja-autoyhtiöt sekä kone- ja maatalousyrittäjät.

Työssäsi vastaat yksin varaston toiminnoista kuten tavaran vastaanotosta, tavaroiden purkamisesta ja hyllytyksistä, varaston järjestyksestä ja hyllypaikkojen suunnittelusta, lähetysten pakkaamisesta sekä kuljetuksista esim. matkahuoltoon ja asiakkaille.

Sinulla tulee olla jo jonkin verran auto-/raskaan alan kokemusta ja ymmärrystä alasta. Olet luonteeltasi sosiaalinen ja muiden kanssa toimeentuleva. Sinulla on innostusta oppia paljon uutta, olet toimeen tarttuva, aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen. Ymmärrät, että olet asiakkaamme käyntikortti liikkuessasi kentällä. Työ on fyysisesti raskasta, koska kyseessä on raskaankaluston osat, joten sinulla tulee olla hyvä fyysinen kunto.

Odotamme Sinulta:
- Raskaan kaluston varaosien tuntemusta tai palavaa intoa oppia
- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- B-ajokorttia
- Aktiivista työotetta sekä hyvää motivaatiota
- Hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, alan tunnetut tuotemerkit, mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä organisaatiossa sekä vakituisen työpaikan kiinteällä kuukausipalkalla. Työaika ma-pe klo 8-16. Työt alkavat viimeistään marraskuussa 2018.

Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme työtehtävästä, jätä hakemuksesi osoitteessa: www.go-on.fi. Paikka täytetään mahdollisimman pian, heti sopivan tekijän löydyttyä! Puhelintiedusteluihin vastaa Go On Oulu, HR-päällikkö Marja Parkkari, puh. 044 330 8824.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.