Varastotyöntekijän kesätyö, Ojala Yhtymä, Sievi
Go On

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Ojala Group on sopimusvalmistuksen edelläkävijä. Heillä on lähes 60 vuoden kokemus vaativista asiakasprojekteista. Asiakkaita ovat eri teollisuudenalojen laite- ja konevalmistajia. Palvelut kattavat haastavat järjestelmätoimitukset, kokoonpanot, mekaniikan valmistuksen, sekä tuotteen elinkaaren tukipalvelut. Vuosikymmenten aikana kertynyt kokemus on tehnyt heistä huippuammattilaisia mekaniikkavalmistuksessa, kokoonpanoissa ja järjestelmätoimituksissa. Ojala Group kuuluu Leden Group -konserniin.

Tarjolla on kesätyötehtävä Varastotyöntekijänä/ Materiaalinjärjestäjänä. Työtehtävät koostuvat valmiiden tuotteiden keräilystä, pakkaamisesta, tuotteiden vastaanotosta ja lähettämisestä, sekä materiaalin kuljettamisesta työpisteille. Jos sinulla on jo kokemusta varastotyöstä, se antaa huimaa etua valintaasi ajatellen.Työtehtävän suorittamisen edellytys on, että osaat ajaa trukkia tehdasympäristössä. Työkaverien rinnalla suoriudut työtehtävistä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Työtä tehdään 2-vuorossa.

Saat hyvän ja monipuolisen perehdytyksen työtehtävistä sekä mukavien työkavereiden tuen. Maksamme palkkaa osaamisen/ ammattitaitosi mukaan/ teknologia tes.

Pääset nauttimaan Go On Henkilöstöetuohjelman eduista ja Ojala Akatemian verkko-perehdytysmateriaalista 24/7 ja paikallista palvelua koko työsuhteesi ajan.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin laita hakemuksesi tulemaan viipymättä. Kerro milloin voisit kesätyön aloittaa ja minne saakka voisit tehdä työtä.Valintoja tehtäviin tehdään jo hakuaikana, joten hae työhön heti ja varmista kesätyöpaikkasi!

Lisätietoja antaa Go Onilla Sanna Laitala 0400 385 010 tai sanna.laitala@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552167
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sievi