(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijäksi Vantaalle
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Kiinnostaako sinua pääasiassa päivävuorossa tapahtuva monipuolinen varastotyö? Etsitkö rennossa ja viihtyisässä työympäristössä tehtävää pitkäaikaista ja mielenkiintoista työtä?

Haemme asiakkaamme varastoon Vantaan Viherkumpuun varastotyöntekijää. Työtä tehdään hyvien kulkuyhteyksien äärellä nuorekkaassa työporukassa pääasiassa päivävuorossa, mutta välillä töitä on mahdollista tehdä myös iltavuorossa. Töihin pitäisi pystyä sitoutumaan vähintään puoleksi vuodeksi. Toivomuksena on kuitenkin, että työntekijä pystyisi tekemään töitä pidemmän aikaa. Työ pitää sisällään perinteisiä varastotöitä kuten tavaran vastaanottamista, hyllyttämistä ja keräilyä. .

Hakijoilta toivomme täysi-ikäisyyttä, valmiutta tehdä tarvittaessa satunnaisesti iltavuoroja sekä aitoa kiinnostusta varastotehtäviä kohtaan. Aikaisempi kokemus varastotöistä lasketaan eduksi paikkoja täyttäessämme. Etsimme tehtävään omatoimisia, ahkeria, tarkkoja ja tunnollisia työntekijöitä. Työpaikalla on mahdollista päästä kehittymään varastoalan moniosaajaksi. Työ pitää sisällään paljon liikkumista ja hakijoiden tulee nauttia fyysisestä työstä.

Mikäli kiinnostuit paikasta ja tehtävä vaikuttaa sinulle sopivalta, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Töissä on mahdollista aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä.