(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijäksi Tuusulaan
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa varastotöiden parissa? Oletko ahkera ja hyvällä asenteella varustettu? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, saatat hyvin olla etsimämme henkilö.

Etsimme nyt reippaita varastotyöntekijöitä pitkäkestoisiin työsuhteisiin Tuusulassa sijaitsevaan varastoon. Työtehtävät koostuvat erilaisista varastotöistä, mutta suurin tarve on tällä hetkellä puheohjatussa keräilyssä. Keräilytehtävässä pääset keräilemään elintarvikkeita siistissä ympäristössä, joko lämpimällä tai viileällä osastolla. Töitä on tarjolla vaihtelevasti 3-5 työvuoroa viikossa. Töitä tehdään aamu- ja iltavuorossa klo 6-22 välillä.

Työtehtävässä viihdyt, jos olet valmis tekemään itsenäistä ja fyysistä työtä kannustavassa työyhteisössä. Tehtävä ei vaadi aikaisempaa työkokemusta varastotehtävistä vaan positiivinen asenne ja halu oppia uutta ratkaisee. Työhön järjestetään kattava perehdytys, minkä avulla tulet suoriutumaan työstä itsenäisesti.

Jos koet olevasi meidän uusi vahvistus huikeaan varastotyöntekijöiden tiimiin, jätähän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme ehdokkaita läpi hakuajan ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.