Varastotyöntekijäksi Selektalle
Selekta Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

SELEKTA - TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA


Haemme UUDENMAAN alueen logistiikan asiakkaillemme motivoituneita tekijöitä kaikenlaisiin varastoinnin tehtäviin;
pakkaus, tarroitus, hyllytys, trukinajo, keräys, inventointi, toiminnanohjausjärjestelmän käyttö yms.) Työllistämme myös C- ja CE-kortillisia kuljettajia.

Selekta tarjoaa henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluja eri alojen yrityksille. Oletpa ammattilainen, aloittelija tai opiskelija, haemme jatkuvasti määrätietoisia tekijöitä erityyppisiin ja -pituisiin työsuhteisiin. 

Onko sinulla työturvallisuuskortti? Hygieniapassi? Auto työmatkoja varten? Täytä hakemus huolellisesti ja kerro meille mistä sinut on tehty. Meitä kiinnostaa se, mikä sinua kiinnostaa!

Huomaa, että taitojasi voidaan soveltaa myös muille aloille, kuten teollisuuden tai rakennusalan varastoinnin tarpeisiin. Anna meidän auttaa löytämään sinulle soveltuvat tehtävät.


Jätä hakemus rohkeasti: LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄKSI SELEKTALLEMietityttääkö vuokratyö? Lue blogistamme vuokratyön eduista: Vuokratyö, miksi se voi olla vaihtoehto?TARJOAMME

- Luotettava ja hyvä työnantaja

- Laadukkaat työvarusteet

- Mahdollisuus vakinaistua/suorarekrytointi

- Laajennettu työterveyshuolto

- Mahdollisuus ura- ja palkkakehitykseen

SELEKTALLA ARVOSTAMME

- Luotettavuutta - tehdään mitä sovitaan

- Työturvallisuutta - arvostamme työntekijöitä, joille työturvallisuus on tärkeää

Asennetta - teet aina parhaasi Tutustu Selektaan ja katso kaikki avoimet työpaikkamme www.selekta.fi


Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstötalo. Työllistämme päivittäin satoja osaajia rakennuksen, teollisuuden, logistiikan ja palvelujen aloille koko Suomen alueella. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Selekta on Henkilöstöpalveluliiton ja Rakennusteollisuuden jäsenyritys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot