(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijäksi Porvoon Kirjakeskukseen
Porvoon kirjakeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Kiinnostaako joulusesonki kirjojen parissa varastolla? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään viihtyisässä ja kannustavassa logistiikka-alan yrityksessä. Etsimme asiakkaallemme Porvoon Kirjakeskus Oy:lle reippaita työntekijöitä varastotehtäviin. Porvoon Kirjakeskus on suomalainen lämminhenkinen perheyritys, joka tarjoaa sinulle uusia kokemuksia ja pääset tutustumaan mielenkiintoiseen varastotyöhön kirjojen parissa Porvoon Tarmolassa sijaitsevassa logistiikkakeskuksessa.

Varastotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti kirjojen keräily, joka tapahtuu jalkaisin. Myös muita varastotehtäviä on mahdollisuus päästä oppimaan. Työt alkavat nopealla aikataululla ja töitä on tarjolla 20.12. saakka kokoaikaisesti. Työskentely tapahtuu arkisin klo 13.00-21.00 välillä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta varastotyöstä, mutta sitäkin tärkeämpää on oikea asenne työntekoon ja halu oppia uutta. Saat jokaiseen työtehtävään kattavan perehdytyksen. Menestyt, jos pidät fyysisestä ja tarkkuutta vaativasta työstä. Suomen kielen taito katsotaan merkittäväksi eduksi, mutta pärjäät myös sujuvalla englannin kielellä.

Jos haluat päästä osaksi huippuporukkaa loppuvuoden kirjasesonkiin, jätähän hakemuksesi viipymättä. Haastattelemme ehdokkaita läpi hakuajan.

Tutustu tarkemmin myös työympäristöön katsomalla video: https://youtu.be/f10VWdjYeTU