(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijäksi pakkaamoon
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Etsitkö rennossa ja viihtyisässä työympäristössä tapahtuvaa pitkäaikaista ja mielenkiintoista työtä?

Haemme asiakkaamme varastoon Vantaan Viherkumpuun varastotyöntekijää. Työtä tehdään hyvien kulkuyhteyksien äärellä rennossa työporukassa. Työt sijoittuvat klo 6.00 - 22.00 välille. Töihin pitäisi pystyä sitoutumaan vähintään puoleksi vuodeksi. Toivomuksena on kuitenkin, että työntekijä pystyisi tekemään töitä pidemmän aikaa. Työtehtävä on pääasiassa tavaroiden pakkaamista, mutta toivottavasti olet valmis tekemään myös perinteisiä varastotöitä kuten tavaran vastaanottamista, hyllyttämistä ja keräilyä.

Hakijoilta toivomme täysi-ikäisyyttä, valmiutta vuorotyöhön sekä aitoa kiinnostusta varastotehtäviä kohtaan. Aikaisempi kokemus varastotöistä lasketaan eduksi paikkoja täyttäessämme. Etsimme tehtävään omatoimisia, ahkeria, tarkkoja ja tunnollisia työntekijöitä. Työpaikalla on mahdollista päästä kehittymään varastoalan moniosaajaksi. Työ pitää sisällään paljon liikkumista ja hakijoiden tulee nauttia fyysisestä työstä.

Mikäli kiinnostuit paikasta ja tehtävä vaikuttaa sinulle sopivalta, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Töissä on mahdollista aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä.