(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijäksi Mäntsälän seudulle
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Haluisitko päästä kurkistamaan kulissien taakse? Voisiko varastointi- ja logistiikkatehtävät kiinnostaa sinua?

Etsimme nyt joukkoomme reippaita työntekijöitä erilaisiin varasto- ja logistiikka-alan työtehtäviin Mäntsälän ja Päijät-Hämeen alueelle. Etsimme henkilöitä sekä kevyisiin että raskaampiin työtehtäviin huoneenlämpimiin käyttötavaravarastoihin. Tarjolla on erilaisia lähettämö-, keräily- ja vastaanoton tehtäviä. Töitä on mahdollisuus tehdä aamu-, ilta- ja yövuoroissa niin arkisin kuin lauantaisinkin.

Haemme henkilöitä loppuvuoden ajaksi kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työtehtävät sopivat sinulle olitpa sitten opiskelija, välivuotta opinnoista viettävä, juuri armeijasta kotiutunut, työtön tai työssäkäyvä. Voit olla myös vasta työurasi alussa tai jo kokenut logistiikka-alan ammattilainen. Tärkeintä meille on, että asenteesi on kohdillaan ja hoidat annetut työtehtäväsi tunnollisesti!

Työt on mahdollista aloittaa nopeasti, joten ethän epäröi jättää hakemusta välittömästi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!