(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijäksi Mäntsälään
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Etsit sitten lyhyt- tai pitkäkestoista työpaikkaa, meillä on sinulle ratkaisu!

Haemme työntekijöitä erilaisiin varastotehtäviin Mäntsälään ja haluamme juuri sinut meille töihin! Varastotehtävät pitävät sisällään esim. kontinpurkua, äänikeräilyä tai lähettämön eri toimintoja. Järjestämme kaikkiin tehtäviin kattavan perehdytyksen, joten sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta varastolta. Tsekkaa yllä olevalta videolta fiiliksiä työskentelystä varastolla ja Baronalla.

Milloin töitä tehdään?

Työpäivät sijoittuvat pääsääntöisesti arkeen, mutta töitä on mahdollista tehdä satunnaisesti myös viikonloppuisin. Töitä tehdään aamu- ja iltavuorossa klo 06-22 välisinä aikoina. Voit valita teetkö töitä kokoaikaisesti vai osa-aikaisesti.

Työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan, esimerkiksi jo kevään aikana. Toivomme, että voisit sitoutua meihin elokuun loppuun asti. Mahdollisuuksien mukaan voimme tarjota myös pidempiaikaisia työpaikkoja, sillä logistiikka toimii vuoden ympäri!.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista! Jätä hakemuksesi meille alla olevasta nappulasta