(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijäksi Mäntsälään
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Kiinnostaako siisti sisätyö logistiikan parissa?

Etsimme nyt työntekijöitä syksyn ja loppuvuoden kiireisiin työskentelemään suureen logistiikkakeskukseen Mäntsälään. Haetpa sitten kokoaikaista työtä tai osa-aikaisia ansioita vaikkapa koulun oheen, tämä paikka on sinua varten! Varaston työtehtävät ovat helposti opittavissa, joten aiempaa alan työkokemusta ei vaadita. Tyypillisimmin työtehtävät vaihtelevat saapuvien merikonttien purkamisesta asiakkaiden tekemien tilausten keräilyyn ja lähtevän tavaran parissa toimimiseen.

Keitä me olemme?

Me Baronalla olemme sisälogistiikan tekijöitä ja ratkaisijoita, katseemme on tiiviisti tulevassa. Ammattimainen ja sitoutunut henkilöstö on meille ylpeydenaihe ja toimintamme kulmakivi. Panostamme vahvasti työntekijöidemme hyvinvointiin ja työpaikoillamme viihdytään!

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme vastuullisia logistiikka-alan työpaikkoja kaikenikäisille työnhakijoille läheltä Mäntsälän keskustaa sekä kaikki suuren työnantajan edut. Kyseisessä työpaikassa tulet työskentelemään Baronan oman työnjohdon alaisuuteen yli sadan muun Baronalaisen joukkoon. Kaikki työntekijämme saavat kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, luotettavan palkanlaskennan, mielenkiintoisen työnkuvan sekä kattavan perehdytyksen työhön. Logistiikkakeskuksen työnjohtomme ja HR-yksikkömme ovat työntekijöiden tukena koko työsuhteen ajan ja tarjoavat apua työelämän haasteisiin.

Avoimiin työtehtäviimme voit tutustua alla olevien linkkien kautta:

• Äänikerääjän työtehtävät

• Lähettämön työtehtävät

• Kontinpurku

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että voisit aloittaa työt syyskuun aikana ja jatkaa töissä vähintään vuoden 2019 loppuun saakka. Mikäli etsit kuitenkin pidempiaikaista työsuhdetta, on sinulla hyvät mahdollisuudet päästä jatkamaan töitä vuodenvaihteen jälkeenkin. Täysipäiväisesti työskenneltäessä sinun tulee voida sitoutua 06 - 22.00 välillä tapahtuvaan 2-vuorotyöskentelyyn, mutta osa-aikaisten työntekijöiden kohdalla myös kiinteiden aamu-, ilta- tai lauantai vuorojen sopiminen on mahdollista.

Aiempaa työkokemusta varastoalalta ei vaadita, vaan työssä pärjää reippaalla asenteella, normaalilla fyysisellä kunnolla sekä halulla oppia uutta. Kaikkien työntekijöidemme tulee olla täysi-ikäisiä työsuhteen astuessa voimaan.