(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijäksi Hulluille Päiville Tuusulaan
Stockmann Oyj Logistiikkakeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Stockmannin Hullut Päivät koittavat taas lokakuussa ja juuri sinun työpanosta kaivataan! Haluatko sinä olla osa hullun hyvää työporukkaa, keltaista tiimiä, jonka avulla Stockmannin varaston arki muuttuu kuin taikaiskusta legendaarisiksi Stockmannin Hulluiksi Päiviksi?

Haemme nyt energisiä, motivoituneita ja positiivisia henkilöitä Tuusulan Jusslassa sijaitsevaan Stockmannin moderniin jakelukeskukseen, josta Hullujen Päivien tuotteet lähtevät suuntaamaan joko kohti keltaiseksi muuttuneita tavarataloja tai suoraan kohti odottavan asiakkaan postilaatikkoa. Työtä tehdään aamu- (7-15), ilta- (15-23) ja yövuoroissa (23-07), joten jokaiselle varmasti löytyy sopiva kellonaika paiskia hommia. Töitä tehdään sesongin aikana kaikkina viikonpäivinä ja töitä riittää arviolta 1,5-2 viikoksi, osalla mahdollisesti pidempäänkin, mikäli hommissa hyvin viihtyy. Touhuaminen varastolla alkaa viikolla 40 ja ennen varsinaista showta, kaikille uusille työntekijöille järjestetään yksi perehdytysvuoro (klo 8-12) joko viikon 39 tai 40 aikana, jotta kun h-hetki koittaa, olisi kaikille jo oma työnkuva selkeänä.

Työskentely Hulluilla päivillä on hektistä, hauskaa ja tietenkin hullua. Tässä tehtävässä varmistat, että kampanja sujuu suunnitelmien mukaan ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Hullut Päivät tarjoaa sinulle loistavaa työkokemusta ja mahdollisuuden näyttää mistä sinut on tehty. Aiempaa kokemusta varastotöistä ei tarvita, mutta reipasta asennetta arvostetaan sitäkin enemmän.

Jos haluat olla mukana tekemässä seuraavista Hulluista Päivistä parhaat koskaan, jätä hakemuksesi meille heti! Kerro hakemuksessasi myös valmiiksi, miten pystyisit töissä aloittamaan ja mihin asti sitoutumaan. Myös sinulle soveltuvat työvuorot ovat meille ja Stockmannille arvokasta tietoa.