Varastotyöntekijä/kokoonpanija Vantaalle
Temp-Team Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Varastotyöntekijä / kokoonpanija Vantaan Tikkurilaan!Työnkuvaus
Etsimme terveysteknologia-alan asiakasyrityksellemme varastoon ja tuotannon kokoonpanoon tarkkaa tiimipelaajaa. Työtehtäviisi kuuluvat tuotteiden kokoonpano, pakkaus, keräily ja tarkistus. Tuotteet ovat kooltaan pienehköjä ja kevyitä, joten työ on luonteeltaan kevyttä seisomatyötä. 

Tarjoamme 6 kuukauden määräaikaisen työsopimuksen, jonka jälkeen jatko on hyvin todennäköinen. Työ on kokoaikainen päivätyö. Työajat ovat arkisin klo 8-16. 


Mitä odotamme sinulta?
Tehtävässä menestyäksesi tärkeintä on, että olet tarkka ja huolellinen tekijä sekä omaat reippaan asenteen työtä kohtaan. Myös tiimityötaidoista on sinulle tässä tehtävässä hyötyä. Eduksesi katsomme, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta kokoonpano- tai varastotehtävistä. 

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomenkielen taitoa sekä perustason IT-osaamista. 


Lisätiedot ja hakeminen
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM:in kanssa. Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Varastotyöntekijä / kokoonpanija Vantaalle.

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin HR Specialistiin Hanna Rättöön sähköpostitse hanna.ratto@temp-team.fi tai puhelimitse 0408452251.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot