(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä/keräilijä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Haemme kansainväliselle asiakkaallemme Hyvinkäälle varastotyöntekijöitä keräilyyn sekä tavaran vastaanottoon.

Työtehtävät ovat useassa eri tiimissä tapahtuvaa osien keräilyä hyllyiltä ja saapuvan tavaran vastaanottoa sisätrukkeja sekä lavansiirtovaunuja käyttäen. Lisäksi työnkuvaasi voi kuulua esimerkiksi hyllytystä ja muita erilaisia varaston ylläpitotehtäviä. Pääset työskentelemään siistissä työympäristössä sähköjärjestelmiä valmistavalla tehtaalla.

Työajat ovat ensisijaisesti päivävuorossa, mutta myöhemmin mahdollisesti 2-vuorossa. Työt alkavat vuoden loppupuolelle asti olevalla määräaikaisella sopimuksella, mutta hyvin työssä pärjäävällä on mahdollisuus työllistyä myös pidempiaikaisesti.

Hakijoilta odotamme aikaisempaa työkokemusta tai työharjoittelua varastoalan töistä sekä reipasta asennetta. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja olet oma-aloitteinen sekä vastuuntuntoinen. Et pelkää uusia haasteita ja olet valmis kehittymään sekä myös oppimaan uutta.

Katsomme eduksi trukinajotaidon sekä jonkin toiminnanohjausjärjestelmän tuntemuksen.

Tarjoamme siistin sisätyön viihtyisässä ympäristössä menestyvän yrityksen palveluksessa.

Mikäli kiinnostuit, ethän epäröi hakea tehtävää heti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hakemuksen jättäminen järjestelmämme kautta ei kestä kauaa!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostilla janne.tanhua-tyrkko@barona.fi.