(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä/kassatyöntekijä Giganttiin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Oletko tehokas ja oma-aloitteinen tekijä, joka on kiinnostunut sekä varastotyöstä että asiakaspalvelusta? Onko kodinkoneet ja elektroniikka sinulle tuttua?

Haemme asiakkaallemme Vantaan Tammiston Giganttiin asiakaspalveluhenkistä varastotyöntekijää. 

Kiinnostavatko sinua monipuoliset tehtävät nuorekkaassa ympäristössä? Koetko olevasi omillasi hektisissäkin tilanteissa? Varastotyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelu, keräily, hyllyttäminen, tavaran vastaanotto, vastapainotrukilla ajaminen sekä muut varaston tehtävät. Lisäksi teet töitä kassatyöntekijänä, joten pidät ihmiskohtaamisista.

Asenne ratkaisee työssä onnistumisen, joten olethan positiivinen ja motivoitunut työtä kohtaan. Aiempi kokemus varastotyöstä, kassatyöstä ja asiakaspalvelusta katsotaan eduksi - erityisen hienoa, jos sinulta löytyy kokemusta näistä kaikista! Lisäksi odotamme joustavuutta sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön kaupan aukioloaikojen mukaisesti.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja asiakkaamme tarjoaa toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen. Työtä on tarjolla 30 h/viikko.

Tarjoamme sinulle vakaan ja vastuullisen työnantajan ja monipuoliset uramahdollisuudet. Saat työhösi jatkuvan tuen ja ajantasaiset koulutukset, sillä työnantaja haluaa panostaa ammatilliseen kehittymiseesi.

Mikäli kiinnostuit, niin täytäthän työhakemuksen verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa tästä itsellesi huippuduuni!