(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä/kaivinkoneenkuljettaja, Suomen Siisti Piha Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Etsimme asiakkaallemme Suomen Siisti Piha Oy:lle Espoon Juvanmalmille

VARASTOTYÖNTEKIJÄ/KAIVINKONEENKULJETTAJAA


Työskentelet varastossa samalla huolehtien maa-aineksen siirtotyöstä kaivinkoneella. Työ edellyttää aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan työtehtävistä ja oma-aloitteista otetta. Työpaikka sijaitsee Espoon Juvanmalmilla, oma auto katsotaan eduksi.

Kyseessä on määräaikainen työsuhde jonka pituus määrittyy keliolosuhteiden mukaan. Töitä tehdään aina siihen saakka kunnes lumi on maassa. Työt alkavat heti.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi