(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijää Espooseen
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Haemme nyt asiakasyritykselle varastotyöntekijää Espooseen!

Työtehtäviin kuuluu monipuoliset varaston avustavat työtehtävät. Tehtävät koostuvat esimerkiksi kuormien purusta, lastauksesta, tavaroiden järjestelemisestä ja muista avustavista tehtävistä. Trukilla ajokokemus katsotaan eduksi.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja töitä olisi tarjolla 25-30h/vko, ja kesällä täydet työtunnit. Työpaikka sijaitsee Espoon Suomenojassa. Työvuoroja on myös viikonloppuisin.

Edellytämme:

- Täysi-ikäisyyttä

- Positiivista ja reipasta asennetta

- Hyvää fyysistä kuntoa

Kokemus vastaavista tehtävistä (varasto-, muutto- tai kuljetustehtävät) on hakijalla etu, mutta tehtävän avustavasta luonteesta johtuen kokemus ei ole vaatimus. Mikäli olet ennen ajanut trukkia ja/tai omaat kuorma-autonkortin niin ovat ne sinulle eduksi. Halu tehdä töitä on kuitenkin hakijan tärkein ominaisuus!

Oletko etsimämme henkilö? Hae tehtävään oheisen linkin kautta niin olemme sopivimpii hakijoihin yhteydessä hakuprosessin edetessä.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.