(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijää Espooseen
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Haemme nyt asiakasyritykselle varastotyöntekijöitä Espooseen!

Työtehtäviin kuuluu monipuoliset varaston avustavat työtehtävät. Tehtävät koostuvat esimerkiksi kuormien purusta, lastauksesta, tavaroiden järjestelemisestä ja muista avustavista tehtävistä. Trukilla ajokokmeus katsotaan eduksi.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja työskentelisit tarvittaessa töihin kutsuttavan kiireapuna, mutta sesonkiaikoina voit tarvittaessa työskennellä enemmän. Työpaikka sijaitsee Espoon Mankkaalla ja työtä tehdään myös yövuorossa, joten oman auton käyttömahdollisuus töihin kulkemista varten olisi suotavaa.

 

Edellytämme:

- Täysi-ikäisyyttä

- Positiivista ja reipasta asennetta

- Mahdollisuutta ottaa töitä vastaan lyhyellä varoitusajalla (yleensä kuitenkin ilmoitetaan hyvissä ajoin).

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Mahdollisuuttaa liikkua yöaikaan Mankkaalle

Kokemus vastaavista tehtävistä (varasto-, muutto- tai kuljetustehtävät) on hakijalla etu, mutta tehtävän avustavasta luonteesta johtuen kokemus ei ole vaatimus. Mikäli olet ennen ajanut trukkia ja/tai omaat kuorma-autonkortin niin ovat ne sinulle eduksi. Halu tehdä töitä on kuitenkin hakijan tärkein ominaisuus!

Tehtävä soveltuu loistavasti esimerkiksi opiskelijalle! 

Oletko etsimämme henkilö? Hae tehtävään oheisen linkin kautta niin olemme sopivimpii hakijoihin yhteydessä hakuprosessin edetessä.