Varastotyöntekijä
Aidian Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavaa työntekijää Aidian Oy:lle IVD-alan monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin varastotehtäviin Espooseen. Etsimme varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Aidianille Espooseen hyvien kulkuyhteyksien varrelle varastotyöntekijää monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin töihin. Tehtävät pitävät sisällään muun muassa tavaran vastaanottoa, tarroittamista, hyllyttämistä, keräilyä ja lähettämistä. Eduksi katsomme trukinajotaidon, kokemuksen SAP-toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä sekä englannin kielen taidon. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta. Työskentely tapahtuu päivävuorossa, mutta edellytämme sinulta valmiutta työskennellä myös kolmessa vuorossa mahdollisten työvuoroihin vaikuttavien muutosten varalta.

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, aikaisempaa kokemusta varastolta tai varasto-/logistiikka-alan koulutusta sekä hyviä tietoteknisiä perustaitoja. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Työ on isolta osin seisomatyötä ja vaatii perushyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kehittyä varastoalan ammattilaisena erittäin arvostetussa ja menestyvässä yrityksessä. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä erittäin hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä. Tehtävässä noudatetaan Muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Aidian on savuton työpaikka.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin jätäthän hakemuksesi meille heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550466
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (topi.peltoluhta (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0503546065
  • Sijainti: Espoo