Varastotyöntekijä
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Etsimme oma-aloitteista, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ asiakkaallemme Kouvolaan.

Hakemamme tekijä on asenteeltaan työhöntarttuva tiimipelaaja jolta löytyy jo kokemusta varastotöistä. Työskentelykielenä toimii suomi, joten odotamme sen sujuvaa taitamista niin suullisesti kuin kirjallisesti. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 7-15:30. Työtehtäviin kuuluu osien keräily ja varaston järjestyksen ylläpito.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laita hakemus pikimmiten ja kerro miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot arkisin klo 10-14.

Niininen Jussi 050 441 3058.

---

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547873
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kymenlaakso, Kouvola