Varastotyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Etsimme asiakkaallemme Yandex Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen Mäntsälään ahkeraa ja työtä pelkäämätöntä varastotyöntekijää vastuulliseen työhön. Järjestelmällisyys, tunnollisuus, positiivisuus ja paineensietokyky ovat tässä työssä tärkeitä ominaisuuksia, samoin kuin jatkuva halu oppia uutta ja kehittyä. Tehtävässä menestyäkseen hakijalla tulisi olla aikaisempaa kokemusta varastoalalta, trukilla-ajotaito sekä hyvä IT-osaaminen (MS Office). Tässä työssä tarvitaan sekä suomen että englannin kielen taitoa. Venäjän kielen osaaminen on lisäetu.

Asiakkaamme tarjoaa monipuolisen ja vastuullisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä. Työnkuvaan varastotyöntekijänä kuuluu muun muassa materiaalien vastaanottoa, tuotteiden keräilyä, pakkausta sekä lastausta. Lisäksi työtehtävä koostuu varastokirjanpidosta sekä lähetyslistojen laatimisista. Työ on mielenkiintoinen yksivuorotyö, jossa pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Pääset työskentelemään pienessä ja hyvässä työyhteisössä, mutta suuren organisaation taustatuella.

Tunnistitko itsesi? Hae tehtävään lähettämällä meille englanninkielinen hakukirjeesi sekä ansioluettelosi ja palkkatoiveesi oheisen linkin takaa tai osoitteeseen niila.nevaranta@eezy.fi

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Niila Nevaranta

Myyntineuvottelija / HR-koordinaattori

Eezy Henkilöstöpalvelut

 

040 307 5704

 

niila.nevaranta@eezy.fi

Yandex on Nasdaq-listattu teknologiayritys, joka tuottaa kuluttajille ja yrityksille elämää ja toimintaa helpottavia digitaalisia palveluita. Yandex- yhtymällä on noin 16 000 työntekijää ja vuonna 2020 yhtymän liikevaihto oli 2956 miljoonaa dollaria.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1535081
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä